Fixa i trädgården

När våren smyger sig på och marken blir bar så spenderar många stora delar av sin lediga tid ute i trädgården. Det ska krattas bort löv, planteras buskar och andra växter, rabatterna ska gödslas och mycket mer. Allt arbete för att skapa en trivsam trädgård, både för ögat och sinnet. Man förbereder även genom att plantera grönsaker som man sedan kan lagra och avnjuta till hösten.

Här i sverige är vi dock väldigt begränsade i vad vi kan odla och inte, inte minst om man bor i landets norra delar. Vissa nöjer sig bra med att kunna odla några få saker under sommarmånaderna, men andra vill gärna hålla på mer med sina odlingar. Är man en sådan person som gärna odlar året runt så kan det vara en väl värd investering att skaffa sig ett växthus. Detta kan du ordna smidigt genom att beställa ett växthus från Gardenstore. Välj bland både små och stora växthus utefter vad som bäst fyller ditt behov. Vill du inte ha ett traditionellt rektangulärt växthus så finns det även sexkantiga varianter som ger mer av en lusthuskänsla. Väljer du ett större växthus är det en bra idé att inreda med sittplatser bland växterna, perfekt ställe för en kopp kaffe på morgonen!

Vill du kunna odla egen gurka, tomater och kanske till och med exotiska frukter så kommer växthuset bli din nya bästa vän. Inte nog med det så ger det dig en varm och mysig inglasning att sitta i när det fortfarande är kallare temperatur utomhus.