Hur spenderas påsken

Många vill spendera påsken med sina nära och kära, äta påskmat och göra massor av roliga aktiviteter. Vissa tycker att detta är jätteroligt och ser mycket fram emot en händelserik helg. Man kan känna press ibland att man måste dra ihop släkten på storkalas även fast man kanske egentligen hade velat lägga sin lediga tid på någonting annat.

Påsken behöver inte vara lika med massor av upptåg, utan kan istället vara ett bra tillfälle för en välbehövlig paus från vardagen. Med tanke på hur mycket många av oss jobbar och står i så är det fullt normalt att också behöva koppla av ordentligt till och från för att hämta ny energi. Ett perfekt sätt att koppla av på är genom att under påskhelgen istället unna sig en spaweekend! På hotellet Yasuragi i Stockholm kommer du hitta precis vad du kan förvänta dig av en riktigt bra hotell- och spaupplevelse. Boka uppfräschande behandlingar, ta del av de japanska spatraditionerna och ta det lugnt i en varm källa under tallarna. Sov sedan i moderna hotellrum målade i natursköna, lugna färger och känn hur all stress lämnas utanför hotellets väggar.

Detta hotell är väl värt ett besök även om du inte bor i Stockholm. Gör en hel reseupplevelse av det istället! Miljöombyten är dessutom bra för att kunna släppa taget om saker man grubblar på och stressas av. Ta tillvara på dina lediga dagar i påsk och gör någonting som du faktiskt vill göra, känn ingen press att följa normen och vad andra tycker!