Konst i hemmet

Att ha konst i hemmet innebär inte bara att du behöver hänga upp olika tavlor i varje rum. Konst i hemmet kan vara allt från ett runt matbord i färg till det porslin du har i ditt vitrinskåp. Allting som syns i ditt hem är helt enkelt en typ av konst. Därmed finns det så mycket mer än bara tavlor du kan jobba med för att skapa ett konstnärligt, personligt och artistiskt hem.

Ingen annan kan bestämma

Det gör ju ingen skada att ha vacker konst på väggarna. Men, bara för att konst på väggarna är en vanligt inredningsdetalj ska du inte glömma bort det som står på ditt golv och alla annan inredning som finns i ditt hem. Det finns oändligt många sätt att skapa konst i ditt hem på, och där är det bara är du själv som bestämmer vad som gäller. Bor du med flera är det såklart ni alla tillsammans som bestämmer hur ni vill ge uttryck för er konstnärliga sida hemma.

Men det finns ingen utifrån som kan säga hur ni eller du ska inreda hemmet. Vill du matcha dina iittala glas av högsta kvalité med tallrikar från ett annat varumärke? Då är det exakt det du ska göra. Konst behöver inte alltid se så snyggt ut, utan det handlar om vad du känner för och vad du tycker om i stunden där och då.

Utforska hur du kan få in konst i ditt hem på olika sätt, det vill säga mer än att bara hänga upp en tavla på väggen. Jag lovar att det kommer vara en rolig resa. En resa som du sen kan ta nya vägar och svängar på exakt när du vill.