Konst utomhus

Visste du att man kan göra konst utomhus? Konst är alltså mer än bara tavlor som hänger på väggar, eller dekorationer som står inne på en fönsterbräda. Några exempel på vanliga konstformer som man kan göra utomhus är skulpturer av is och olika statyer. Men det finns så mycket mer än så som även hobbykonstnärer kan göra.

Även det minsta är konst

För att någonting ska räknas som konst behöver det inte vara så extraordinärt eller stort. Det kan räcka med att plantera några blommor eller andra växter i trädgården. Om du känner att det här kanske kan vara något för dig kan du köpa verktyg och hjälpmedel från till exempel webbutiken gardenstore.se för att komma igång med ditt skapande utomhus. 

Där kan du hitta allt från utemöbler, utekök och grill till odling och växthus. Du kan få inspiration till sådant som du kan skapa med utomhus. Det är bra både för ditt kreativa skapande, för att du ska få lite variation och för att du får frisk luft. Det kan du verkligen behöva om du tenderar att sitta inne i ditt konstrum i flera timmar och har svårt att ta dig därifrån.

Om du inte vill testa nytt

Är du inne i en period då du bara vill måla tavlor eller skapa skulpturer av modellera? Istället för att sitta inne hela dagarna kan du då måla och skapa utomhus. Du kan ta med dig dina färger och tillbehör som du behöver och gå ut. Vem vet – du kanske kan skapa ännu mer och bättre när du får andas in frisk luft.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *